Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Αλωνίζουν ληστές και διαρρήκτες στα Καμένα Βούρλα!

Αναρτήθηκε από ..........   energoipoliteskv.blogspot.com



Νέο περιστατικό ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας έγινε τα ξημερώματα στα Καμένα Βούρλα.

Είναι το πολλοστό περιστατικό που καταγράφεται αφότου αποφασίστηκε η μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος από τα Καμένα στο Καινούργιο. Αυτή τη φορά οι ληστές αλλοδαποί, είτε προσποιούμενοι τους αλλοδαπούς, μπήκαν στην μονοκατοικία της ηλικιωμένης γυναίκας που ζει εδώ και χρόνια μόνη της και αφού την έδεσαν και την φίμωσαν έκαναν άνω-κάτω το σπίτι της ,την πίεσαν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα,της άρπαξαν περίπου 1000 ευρώ και διάφορα προσωπικά κοσμήματα, την έλυσαν για να πάρει το χάπι της πίεσης γιατί από την τρομάρα της ένοιωσε άσχημα και είπε στους ληστές ότι πρέπει να πάρει χάπι για να μην πεθάνει.

Οι ληστές όχι γιατί συγκινήθηκαν, αλλά φοβούμενοι ότι αν συλληφθούν θα ήταν κατηγορούμενοι και για φόνο, την διευκόλυναν αφού την απείλησαν να μην φωνάξει μέχρι να φύγουν.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ότι «προσωπικά είμαι της άποψης ότι έπρεπε το πολυδάπανο Αστυνομικό τμήμα να εγκατασταθεί στα Καμένα και όχι στο Καινούργιο γιατί τα περισσότερα περιστατικά συμβαίνουν στην λουτρόπολη…». 

Από........   lamiafm1